L’HOSTALERIA A UN PAS

Gandia compta a una rica oferta gastronòmica.


El nostre Centre Històric posa al teu abast una gran varietat d’establiments on podràs tastar els plats tradicionals de la zona, fer-te un popular esmorzar, anar de tapes realitzades amb productes de proximitat, calmar la calor amb un gelat artesanal, comprar un pastís o allargar la sobretaula amb una copa.


Si vols descobrir tots els establiments hostalers del centre de Gandia, hi ets en el lloc perfecte. Trau-li molt de profit a la nostra ciutat!!

MAPA

Bars, restaurants, pubs, gelateries, cafeteries, gastronomies, copes, cerverseries…
Selecciona cadascuna de les categories i descobrix tot el que t’ofereix el Centre Històric.

Museu Arqueologic

Teatro Serrano

Iglesia de Sant Roc

Palau Ducal dels Borja

Serpis

Fira

El colmadito

El Colmadito, una franquicia de bocaterías y cervecerías que se caracteriza por su ambiente informal y sus productos de buena calidad a un precio sin competencia.

Llúpol Craft bar

En el corazón de Gandia, cervezas artesanas y de calidad, un lugar para relajarse y disfrutar de la cerveza. 5 grifos con rotación continua y mucha variedad en botellas y lateo.

Monument
Pàrquing

Destapa’t

Nova imatge del DESTAPA’T, però no es sols una llavada de cara, anem a implementar un nou concepte, per a que puguen adherir-se més locals, afegim indicadors als negocis, “desde 1€” “desde 2€” i “desde 3€” amb este sencill pas, obrim les portes a que els locals puguen oferir el nivell de tapa i beguda que considere, sense obligar a ningú a un preu fixe. Esperem que vos agrade. Dijous es DESTAPA’T, dijous es CENTRE HISTÒRIC, busca l’indicador abans d’entrar.

Centre Historic

Si estàs al Centre Històric, no pots pedre’t la visita al Palau Ducal dels Borja, declarat Bé d’interès Cultural des de 1964. És un dels exemples de l’arquitectura civil més emblemàtics i importants del patrimoni artístic i cultural valencià.
Per a més i formació i reserves consulta la web www.palauducal.com

Gastro Gandia

Grastro Gandia es un projecte de difusió per a Gandia, està obert a tots els hostalers de la ciutat. Es totalment gratuït i tota la informació per a incloure el teu negoci en aquesta web pots demanarla en aquest correu electrònic: gastrogandia@gmail.com